Despre Noi
NOU! Acum oferim acoperire nationala completa!

 

Experienta

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul tiparului digital si al materialelor promotionale, MG Trading SRL vine in ajutorul tau prin serviciul inchirieri copiatoare.

Externalizarea acestui serviciu, este beneficiul major pe care-l oferim clientilor scutindu-i de o investitie costisitoare. Livram la un cost avantajos produse de calitate, impreuna cu consumabilele necesare si service-ul adiacent. In cazul oricarei defectiuni echipa noastra intervine prompt, pentru consultanta  si remediere.

Misiune

Inovatia nu sta pe loc, la fel produsele si serviciile de copiere si printare. Standardele ridicate sunt un etalon pentru noi, de aceea dorim sa satisfacem cele mai riguroase cerinte si nevoi ale clientilor nostri.

Ne plac rezultatele concrete, care nu se lasa asteptate. Prin serviciile oferite propunem solutii rapide, care se vor traduce in profitabilitate pentru client. Stim cat de important este timpul pentru tine, asa ca te scutim de stresul cauzat de consumabile, service, transport, instalare, instruire personal. Astfel, te vei putea concentra pe activitatea companiei tale.

Angajamentul nostru fata de clienti este de a livra calitate si seriozitate!

Viziune

Ne plac provocarile, iar exigentele clientilor ne testeaza capacitatile. Feedback-ul primit ne ajuta sa ne imbunatatim constant serviciile. Tinem cont de sugestiile clientilor pentru ca ne imping catre a face lucrurile bine. Tot mai bine, in beneficiul tau!

 

Cum doriţi să vă personalizăm abonamentul de închiriere CopyPrint?

  • Va rugam sa ne lasati un nr. de telefon la care sa va putem contacta!